Starters
Soups
- Mercado tomato-cream soup6,90€baby mozzarella, ras el-hanout, thyme
- Chanterelle Soup6,90€
Salate
- Small salad6,90€Romaine lettuce, radicchio, lamb´s lettuce, cherry tomatoes, cucumbers, homemade dressing
- Mercado salad with grilled salmon or Filet of beef stripeab 14,90€Romaine lettuce, cherry tomatoes, fruits, passion fruit dressing

- Beef Carpaccio11,90€thin slices of beef fillet, ruccola salad grana padano, lemon oil, pine nuts
- Mercado Beef Tatar16,90€
- Starter variation // 2Pers.23,90€burrata and tomato, Carpaccio, grilled vegetables flambéed goat cheese, grapes
- Tuna Sashimi19,90€ //2Person 39,90€
Favourites

Tapas
- Dates wrapped up with bacon9,90€5 pieces xxl dates wrapped up with bacon
- Flambéed goat cheese10,90€3 pieces goat cheese flambéed with cane sugar and mango-chili-chutney
- Deep-fried Dry Aged-Balls11,90€5 pieces deep-fried dry aged-balls bbq-dip
- Wagyu/Kobe Burger22,90€170g wagyu/kobe burger patty, homemade brioche bread, tomatoes, baby leave – salad, cucumbers
Burger Finalizing
Burgersauces and Relish:
- classic hamburger sauce1,90€
- curry sauce1,90€
- onion-red-wine relish2,50€
- truffles mayo2,50€
- extra hot1,90€
Extras
- cheddar chesse1,50€
- bacon1,90€
- extra burgerpatty6,90€
- emmentaler cheese1,50€
Beilagen
- steakhouse frites3,90€
- baked potato with sour cream4,90€
- sweet potato fries4,90€
Magnificient pieces
Every main dish comes with a baked potato and herbal butter. You are welcome to order additional sides.
Steaks
Hereford & Angus
- Rumpsteak25,90€200g
- Rib-Eye30,90€300g
- Filet // Tenderloin30,00€200g
Neuseeland Lamm
- Lamb filet25,90€220g
- Grilled chicken breast19,90€240g
Ora King Salmon
- centerpiece30,90€200g
Dry-Aged // Wagyu // Kobe
You receive Dry Aged products directly from us.

- corn on the cob4,90€
- grilled vegetables4,90€
- truffle mashed potatoes4,90€
- glazed spinach4,90€
- Steakhouse fries4,90€
- sweet potato fries4,90€
- bacon beans4,90€
- Balsamico mushrooms4,90€
- coleslaw4,90€
- roasted herb bread4,90€

Garstufen
Rare
Außen stark geröstet, die Kern-temperatur liegt zwischen 45°C und 47°C. Das Fleisch ist noch roh, die Fleischsäfte sind dunkelrot.

Medium rare
Außen stark geröstet, die Kerntemperatur liegt zwischen 50°C und 52°C. Der Fleischkern ist noch roh un d die Säfte sind hellrot
Medium
Außen stark geröstet, die Kerntemperatur liegt zwischen 55°C und 60°C. Bei mittlerer Hitze auf den Punkt rosa gegart.
Medium well
Außen stark geröstet, die Kerntemperatur liegt zwischen 64°C und 70°C. Das Fleisch ist im Kern nur sehr leicht rosa.
Well done
Außen stark geröstet. Das Fleisch ist bis zum Kern durchgebraten , wenig saftig. (Bei dieser Garstufe übernehmen wir keine Verantwortung!)